TEATER

Herunder finder du et udpluk af nogle af de forestillinger jeg har medvirket i.

BOLDBANEN – Zangenbergs teater

Boldbanen 3-cifret serienummer - DSCF1802
Producent: teater [døgdi]
Dramatiker: Josephine Eusebius
Instruktør: Nicolai Nyholm
Scenograf: Irene Kleisdorff Hougaard

Den 4. væg

“…Boldbanens helt store styrke ligger i den ærlighed, den skildrer sin historie med. Det bliver aldrig en eventyrbog, hvor Silja til sidst ender lykkelig til sine dages ende, men det kammer heller aldrig over på en overdreven OBS-måde. Jeg tror, at mange unge kan genkende sig selv i de problematikker og følelser forestillingen rummer. Nok er historien om Silja på madrassen på boldbanen ikke genkendelig en-til-en, men skuespillerne og dramatiker Josephine Eusebius forstår at skildre følelserne i den historie, så den bliver relevant og genkendelig for alle, der er eller har været teenagere. På den måde rammer den i nogle scener en følelse, der giver mindelser om tv-serien SKAM…”

Teateravisen

“…Boldbanen’ er en nuanceret og ikke-dømmende forestilling, der insisterer på at forholde sig til, hvad det er, der sker imellem unge mennesker, uden at svælge i, hvorfor det skete. Ikke fordi de bagvedliggende årsager og karaktermotivationer er ubetydelige, men fordi forestillingen i langt højere grad er optaget af at portrætterer, hvordan man som et ungt menneske i et moderne samfund badet i sociale medier skal kunne håndtere usandsynligt komplekse situationer, der oven i hatten multiplicere sig i det uendelige gennem alle vores digitale netværksmedier. Boldbanen sidder i kassen. Ikke mindst fordi forestillingens fire spillere formår at være så totalt i øjenhøjde med deres målgruppe.”

En spøgelseshistorie – Teaterhuset Filuren

rakel (2)
Tekst og idé: Morten Kamuk Andersen og Kaya Kamuk
Instruktør: Dorthe Hansen Carlsen
Scenograf: Morten Kamuk Andersen
Kompnist:  Marcus Aurelius Hjelmborg
Medvirkende: Uffe Kristensen, Kirsti Kærn, Bolette Engstrøm Bjerre og Ida Nørfelt Lund     
masterhead-ny-esh
Astrid og hendes mor flytter ind i et gammelt hus langt væk fra storbyen og Astrids gamle venner. Astrid kæmper med at finde sig selv i alt det nye. En dag møder hun pigen Rakel. Men hvem er Rakel? Og hvor kommer hun fra?

En spøgelseshistorie tager os med ind i et skæbneunivers fuld af hemmeligheder. Det er historien om frygten for at miste sig selv. Blive rykket op med rode for derefter igen at finde fodfæste.
En spøgelseshistorie er en ægte børnegyser. Det bliver uhyggeligt, men heldigvis ender det godt. Det er jo jul 🙂

FOLMER GÅR I BIFFEN – Madam Mangor

Tekst og idé: Thomas Malling
Instruktør: Thomas Malling 
Scenograf: Jane Wessely
Komponist/Akk. Lars Feldmose
Medvirkende:Tom McEwan, Martin Ingleby, Ida Nørfelt Lund og Madam Mango ensemble        
En hæsblæsende blanding af film og teater. En Laterna Magica- forestilling som tager publikum med tilbage til 1923, til jazz, charleston og crazy
stumfilm. Oplev den allerførste aften i den nybyggede
biograf, hvor der er premiere på en film med tiden største
stjerner. Tilmed optaget i Fredensborg! Ved sådan en
begivenhed må intet gå galt! Men så --!

#trorduikkefolkvilsynesdetermegetsjovt – Godthåbrevyen

Godthåbrevyen er en semi-proffesionel revy der primært tager afsæt i livet som spejder og alt hvad der dertil hører. Revyen har eksisteret i ca. 40 år og er en selvstændig institution, men en del af spejderbevægelsen.

%d bloggers like this: