OM

Med en stor portion situationsfornemmelse indgår jeg nemt i mange forskellige kontekster, og indtræder i nye fællesskaber med åbent sind.

Arbejdsomhed og respekt overfor mennesker og deres forskellige bidrag til en kreativ proces og produktion er et mantra for mig. Jeg bliver for hver produktion endnu mere forelsket i dette fag, og udvikler mig hver eneste gang. Jeg føler mig heldig, når jeg får lov at bruge mig selv på den måde.

Som skuespiller er jeg altid åben for nye udfordringer og muligheder for at vokse og udvikle mig. Jeg tror på, at den bedste måde at blive en bedre skuespiller på er ved konstant at lære og dele erfaringer med mine kollegaer og branchefolk.Om det er på scenen eller foran kameraet stræber jeg altid efter at levere en stærk og autentisk præstation.

Jeg ved at hårdt arbejde lønner sig, og jeg ved at det handler om at skabe muligheder for sig selv. Den drivkraft gjorde at jeg i 2016, sammen med to andre kvinder startede teaterkompagniet teater [døgdi], der blandt andet skaber scenekunst for børn og unge. Indtil videre er det blevet til 4 teaterforestilling, den seneste produceret i samarbejde med Teater Hund og co..

Udover skuespiller er jeg tidligere uddannet tegnsprogstolk og taler dermed flydende tegnsprog. Jeg har brugt mine tegnsprogsevner på scenen i forestillingen ‘Jeg er ikke min søster’, som jeg spillede med en døv skuespillerkollega. Vi har sidenhen udarbejdet et forsøg på forsøgsstationen, der handlede om det at blande to sprog på scenen og min drøm er på sigt at arbejde endnu mere med inkluderende scenekunst.

Foto: Lena Paaske

“Talentfuld, ansvarsfuld og arbejdsom er de ord der falder mig ind, når jeg tænker på Ida Lund. Hun havde sidste sommer hovedrollen i teater Madam Mangors forestilling ”Folmer går i biffen” og løste sin opgave med en ildhu og et vovemod der slog gnister. Som instruktør og dramatiker var det en fornøjelse at samarbejde med hende og jeg kan varmt anbefale alle – store som små teatre – at gøre brug af hendes evner.”

Med venlig hilsen

Thomas Malling

      Sceneinstruktør og dramatiker

Hårfarve: Blond
Øjenfarve: blå
Højde: 167 cm
vægt: 64 Kg
Nationalitet: Dansk
Fødselsdato: 04.05.1986

%d bloggers like this: